Informatie

 

Voor de duidelijkheid:

Het is belangrijk om de Huurvoorwaarden en de Handleiding (indien van toepassing) zorgvuldig door te lezen.

1. Verantwoordelijkheid: De HUURDER is verantwoordelijk voor al het gehuurde materiaal.    Alle kosten vanwege diefstal, vermissing en schade worden op de huurder verhaald.

2. Aansprakelijkheid: van Aperlo Attractieverhuur is niet aansprakelijk voor schade, en/of letsel door gehuurde materialen, tussen het moment van afhalen/bezorgen en het moment van terugbrengen/ophalen.

3. Melding: De Huurder is verplicht schades/vermissing en/of ongevallen direct aan van Aperlo Attractieverhuur te melden.

4. Begeleiding: Laat de attractie(s) nooit onbeheerd achter. Zorg altijd dat er tijdens het gebruik een volwassen begeleider aanwezig is. Bij harde wind, regen en/of andere slechte weersomstandigheden attractie opruimen.

5. Schoonmaak: Bij het niet juist inleveren van materiaal (slecht opgevouwen, vies of nat materiaal) worden schoonmaak kosten in rekening gebracht (€30,00 per uur).

6. Stroomvoorziening: De huurder dient voor een goede stroomvoorziening te zorgen op de plek van onze elektrische apparaten.

7. Afhalen: U haalt en brengt zelf het materiaal bij van Aperlo Attractieverhuur.

8. Bezorgen: van Aperlo Attractieverhuur bezorgd en haalt de materialen op, de huurder zorgt zelf voor op en afbouw, en helpt met in en uitpakken van bus of aanhangwagen.

9. Op en afbouw: Wanneer van Aperlo Attractieverhuur zorgt voor op en afbouw  zorgt de huurder voor min. 2 volwassen personen om mee te helpen. (tenzij anders afgesproken is)

10. Annulering: tot 30 dagen voor de ingangsdatum 25% van de totale prijs, 30 tot 7 dagen voor de ingangsdatum 50% van de totale prijs, binnen 7 dagen voor de ingangsdatum 100% van de totale prijs.

11. Betaling/Borg: Het totale huurbedrag wordt vooraf contant of per bank betaald, tenzij anders overeen is gekomen, tevens is de huurder verplicht een borg van €50,00  contant te betalen bij het ophalen/bezorgen.

12.Geen verhuur en/of reserveringen op zondag.

13.Prijzen zijn Excl. 21%BTW en per dag, tenzij anders vermeld.

 

Laatste nieuws

29-01-2016 Van Aperlo Attractieverhuur wordt de Speulhoeve Attractieverhuur

Anderhalf jaar terug zijn we begonnen met de opening van onze indoor speeltuin “de Speulhoeve” . Om verwarring te voorkomen hebben we besloten om de verhuur van attracties  te veranderen in “de Speulhoeve Attractieverhuur” . Op onze website www.speulhoeve.nl kunt u nu kiezen uit attractieverhuur en de indoor speeltuin.

04-11-2014 Opening nieuwe indoor speeltuin

Van Aperlo Attractieverhuur opent een indoor speeltuin in Elburg. Kijk op www.speulhoeve.nl voor meer info.l

11-08-2014 Mega Speeldag voor alle kinderen uit de gemeente Elburg.

Mega Speeldag voor alle kinderen uit de gemeente Elburg.

Deelname is geheel gratis.