Bootcamp

Bootcamp
Dit product huren

1 uur bootcamp

1 uur handboogschieten of discgolf

Bootcamp is een buitentraining waarbij het accent ligt op het vergroten van kracht, oefeningen door middel van het eigen lichaamsgewicht. Korte, intensieve workouts , snelheid, uithoudingsvermogen en behendigheid.

Speciaal voor bedrijven, vrijgezellengroepen en sportteams hebben wij 4 verschillende Bootcamps. In groepsverband trainen en presteren leidt tot teambuilding, solidariteit en onderlinge verbondenheid. Tijdens de bootcamp doseren wij elementen intensiteit, doorzettingsvermogen, ontspanning en gezelligheid in de optimale verhoudingen. Gezamenlijke inspanning in de buitenlucht blijkt al snel een effectieve vorm van teambuilding te zijn.

U kunt u keuze uit maken 4 verschillende bootcamps elk gericht op een eigen onderdelen programma.

Competitieve Bootcamp

Samenwerkende Bootcamp

Bootcamp op maat

Vrijgezellen Bootcamp

Prijs: € 25,00 per persoon 2 uur

Let op.

De prijs van artiesten en/of typetjes zijn altijd excl.. reiskosten. Maar wel incl.  de benodigde materialen. De prijzen zijn richt prijzen. De arrangementen zijn mogelijk in combinatie met bijvoorbeeld een bbq of warm en koud buffet. Deze arrangementen kunnen wij organiseren op elke gewenste locatie. Wij kunnen u ook helpen aan een geschikte locatie evt. met horeca en wc en was voorzieningen. Wilt u een deel van de activiteiten of een andere combinatie neem dan contact met ons op , want er is veel mogelijk.